Skip to main content

Messereise til Light and Building 3.-8.mars 2024

Foto: Messe Frankfurt GmbH/ Petra WelzelFoto: Messe Frankfurt GmbH/ Petra Welzel
Foto: Messe Frankfurt GmbH/ Petra WelzelFoto: Messe Frankfurt GmbH/ Petra Welzel
Foto: Messe Frankfurt GmbH/ Petra WelzelFoto: Messe Frankfurt GmbH/ Petra Welzel
Foto: Messe Frankfurt GmbH/ Jochen GüntherFoto: Messe Frankfurt GmbH/ Jochen Günther
Foto: Messe Frankfurt GmbH/ Petra WelzelFoto: Messe Frankfurt GmbH/ Petra Welzel
Foto: Messe Frankfurt GmbH/ Jochen GüntherFoto: Messe Frankfurt GmbH/ Jochen Günther
Foto: Messe Frankfurt GmbH / Jens LiebchenFoto: Messe Frankfurt GmbH / Jens Liebchen

 

Light and Building messen i Frankfurt

Vi legger opp til en spennende og innholdsrik tur til Light+Building 2024!

Reisen vil arrangeres fra 2.-5.mars med opphold på hotellskip. Programmet er ikke 100% ferdig ennå, men vi oppdaterer her så snart det er klart.Denne verdensledende messen innenfor belysning og bygningsteknologi presenterer intelligente og nettverksbaserte løsninger, fremtidsrettet teknologi og designtrender. Her finner du alt innen belysning, byggautomatisering, styringer og elektronikk.

Light+Building har mye nyttig og interessant å by på for alle innen elektrobransjen, samt arkitekter, interiørarkitekter, designere, planleggere og ingeniører.

 

Gruppeforespørsel
Send oss en forespørsel i skjemaet til høyre så kommer vi tilbake til deg. Evt kan du sende en epost til vibeke@messereiser.no

I 2024 er vi klare for å hente tilbake konseptet vårt med opphold på hotellskip! 
 

Fulltekstsøk

Om Frankfurt

Frankfurt Am Main, omtalt bare som Frankfurt, er den femte største byen i Tyskland og ligger i delstaten Hessen ved elven Main vest i Tyskland med et innbyggertall på i overkant av 750 000.

Frankfurt er den viktigste finansbyen på det europeiske kontinentet. Den europeiske sentralbank, Frankfurt-børsen, den tyske sentralbanken Deutsche Bundesbank og storbankene Deutsche Bank og Commerzbank har hovedsete i Frankfurt. Byen er også verdens største forlagsby og er sete for den årlige Bokmessen i Frankfurt.

Byen er kjent for sin skyline som er dominert av høye skyskrapere; det er den eneste europeiske byen med en slik skyline med et stort antall skyskrapere; den blir også kalt Mainhattan og Bankfurt.

Byen kjennetegnes av et kulturelt og etnisk mangfold hvor halvparten av befolkningen og majoriteten av yngre mennesker har innvandringsbakgrunn, og en fjerdedel av befolkningen er utenlandske statsborgere. Frankfurt er kjennetegnet av god infrastruktur og høy levestandard, og er Europas rikeste storby etter BNP pr. innbygger.

  • Foto: Messe Frankfurt GmbH/ Jochen Günther
  • Foto: Messe Frankfurt GmbH / Valentin

Kart

Hotell

Scandic Frankfurt Museumsufer
Scandic Frankfurt Museumsufer ligger midt i sentrum av Frankfurt, kun fem minutters gange fra sentralbanestasjonen i livlige Bahnhofsviertel. Mange vil nok utfra beliggenheten tenke at her var det jo...
Steigenberger Frankfurter Hof
Det tradisjonsrike Steigenberger Frankfurter Hof ble etablert i 1876. Her kan du nyte en varm atmosfære av luksus og førsteklasses service. Hotellet har romslige rom fra 25 til 35 kvm store, tilbyr lu...

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor kan du se svar på de vanligste spørsmålene. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du sende en e-post til post@messereiser.no eller ring oss på telefon +47 32 24 36 00.

Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo