Skip to main content

Light and Building 13.-18.mars 2022


Light + Building messen i Frankfurt
- verdens ledende messe innen belysning og bygningsteknologi
 

Denne verdensledende messen innenfor belysning og bygningsteknologi presenterer intelligente og nettverksbaserte løsninger, fremtidsrettet teknologi og designtrender. Her finner du alt innen belysning, byggautomatisering, styringer og elektronikk.

De største gruppene av besøkende på Light+Building er arkitekter, interiørarkitekter, designere, planleggere og ingeniører, samt håndverkere og representanter fra detaljhandel.

Fulltekstsøk

Om Frankfurt

Frankfurt Am Main, omtalt bare som Frankfurt, er den femte største byen i Tyskland og ligger i delstaten Hessen ved elven Main vest i Tyskland med et innbyggertall på i overkant av 750 000.

Frankfurt er den viktigste finansbyen på det europeiske kontinentet. Den europeiske sentralbank, Frankfurt-børsen, den tyske sentralbanken Deutsche Bundesbank og storbankene Deutsche Bank og Commerzbank har hovedsete i Frankfurt. Byen er også verdens største forlagsby og er sete for den årlige Bokmessen i Frankfurt.

Byen er kjent for sin skyline som er dominert av høye skyskrapere; det er den eneste europeiske byen med en slik skyline med et stort antall skyskrapere; den blir også kalt Mainhattan og Bankfurt.

Byen kjennetegnes av et kulturelt og etnisk mangfold hvor halvparten av befolkningen og majoriteten av yngre mennesker har innvandringsbakgrunn, og en fjerdedel av befolkningen er utenlandske statsborgere. Frankfurt er kjennetegnet av god infrastruktur og høy levestandard, og er Europas rikeste storby etter BNP pr. innbygger.

Kart

Hotell

Capri by Fraser Frankfurt
Capri by Fraser er et stilig leilighetshotell med urban-inspirert design. Her er rommene utstyrt med moderne designede møbler og integrerte oppholds-, kjøkken- og soveromsområder. Alle rommene har høy...
Intercity Hotel Frankfurt
Intercity Hotel Frankfurt ligger svært sentralt til på sørsiden av sentralstasjonen. Bor man her er det kort vei til både messen og andre severdigheter Frankfurt har å by på. Rommene har aircondition...
Steigenberger Frankfurter Hof
Det tradisjonsrike Steigenberger Frankfurter Hof ble etablert i 1876. Her kan du nyte en varm atmosfære av luksus og førsteklasses service. Hotellet har romslige rom fra 25 til 35 kvm store, tilbyr lu...

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo