Skip to main content

Messereise til Bauma 7.-13.april 2025


Bauma i München 

- verdens største messe innen bygg- og anleggsbransjen


Verdens største fagmesse for bygg-og anleggsbransjen arrangeres i München hvert 3.år.

Da var årets tur unnagjort og vi starter planlegging av ny tur i 2025! 

I 2022 var det mer enn 495000 besøkende representert fra 200 forskjellige land og rundt 3200 utstillere. Det er et stort spekter av leverandører som er representert, noe som gjør Bauma til den perfekte møteplass for nettverksbygging innen alle deler i bransjen.

MEF og Messereiser har lang erfaring med å arrangere fellesreiser til Bauma

Benytt anledningen til å se nyhetene innenfor anleggsteknikk og til å treffe kolleger i bransjen.
 

Vi ser fram til å høre fra deg!

Fulltekstsøk

Om München

München er hovedstaden i den tyske delstaten Bayern. Med ca 1 500 000 innbyggere er dette den tredje største byen i Tyskland, hvor bare Berlin og Hamburg er større. München har et omfattende nett av jernbaner og tunnelbanelinjer. Byen betjenes av én TGV-rute (München–Paris), fem ICE-ruter og fire IC- og EuroCity-ruter. Lokalt betjenes jernbanetrafikken av S-bahn og U-bahn.

En av Münchens mest berømte årlige begivenheter er Oktoberfest, hvor bryggekunst og et tivoli står i sentrum. Den ble første gang holdt 12. oktober 1810 til ære for ekteskapet mellom Bayerns kronprins Ludwig og prinsesse Therese von Sachsen-Hildburghausen, og byens innbyggere gjorde dette arrangementet til en årlig folkefest.

München og Bayern har de siste tiårene vært den raskest voksende regionen i Tyskland, og en av de få delstater som har lykkes godt i å ta steget inn i den digitale industrialderen. München er globalt hovedsete for en rekke storkonserner, som elektronikkselskapet Siemens, bilprodusenten BMW, bank- og forsikringsgiganten Allianz og de tyske hovedkontorene for de amerikanske selskapene McDonald's og Microsoft. IT-selskapet Infineon er blant verdens ledende innen komponentutvikling for tele- og datakommunikasjon. München er også verdens nest største forlagsby, og er også en av de byene i Europa med flest vitenskapelige arbeidsplasser. I München nyter næringslivet godt av nærhet til det viktige italienske markedet, samt samarbeid med de mange gode universitetene og høyskolene i Bayern.

Program og priser

Vi tilbyr følgende reisealternativer i 2022:
 

 • Tur 1: Søndag til onsdag 23.- 26.oktober
 • Tur 2: Onsdag til fredag 26.- 28.oktober
 • Tur 3: Fredag til søndag 28.- 30.oktober 


  Våre hotell:
  Alle våre hotell ligger sentralt til i sentrum av München slik at du enkelt kan komme deg til både messen og restauranter uten å bruke mye tid på taxi. Mer informasjon om de hotellene vi tilbyr, finner du på hotellsiden vår.

  Priser fra:
  Kr.11.500,- i delt dobbeltrom
  Kr.16.400,- i enkeltrom

  Prisene inkluderer:
  Flyreise tur/retur inkl bagasje og håndbagasje
  Transport fra flyplass til sentrum tur/retur
  Overnatting i delt dobbeltrom/enkeltrom
  Frokostbuffet
  3 dagers billett for fri bruk av bane innen München
  Reiselederservice

  Tillegg:
  Bayersk Aften

  BAYERSK AFTEN!
  Tradisjon tro inviterer MEF og Messereiser også i 2022 til Bayersk aften. Dette blir en hyggelig kveld med 3-retters middag og godt drikke sammen med bransjekolleger.
 • 25.oktober kl. 20:00 - Restaurant Hofbrauhaus
 • 27.oktober kl. 20:00 - Restaurant Hofbrauhaus

  Ved stor etterspørsel vil vi også arrangere Bayersk aften fredag 28.oktober.


  FORHÅNDSRESERVERTE FLYREISER
  Messereiser har forhåndsreserverte flyserter for Tur 1, 2 og 3 fra de største byene i Norge. Vi tilbyr meget gunstige tilslutningspriser for de som kommer fra andre byer enn Oslo, priser på forespørsel. 

  Flyavganger fra Gardermoen på morgenen eller formiddagen med Lufthansa og Norwegian, og ettermiddag/kveldsfly på retur, slik at man får mest mulig ut av oppholdet.

  Messebilletter
  Inngangsbilletter til messen bestilles av den reisende selv via messen nettside:
  https://bauma.de/en/visitors/tickets-vouchers/


  Ta kontakt om du ønsker at vi hjelper deg.

  Betingelser:
  Ved bekreftelse av tilbud, er reisen bindende med hensyn til antall personer. Depositumsfaktura blir sendt umbiddelbart ved bekreftelse av reisen. Navn på reisende må være klare 1 måned før avreise, men kan deretter endres mot gebyr.

  Nærmere informasjon om messen finner du på www.messe-muenchen.de eller www.bauma.de
   

  Reiseråd:
  Det er viktig at du selv følger med på de reiseråd og innreiserestriksjoner som til en hver tid gjelder for de ulike landene. I tillegg endres norske reiseråd fortløpende. Du er selv ansvarlig for å overholde de regler som innføres.

  Pass også på at du sjekker din reiseforsikring, da flere land har strengere krav til hva den dekker ved innreise.

   

   

Kart

Hotell

Arthotel ANA Astor
Arthotel ANA Astor er et 4 stjerners hotell beliggende midt i sentrum av München, nær den berømte Stackhus plassen. Herfra er det kun 500 meter til sentralstasjonen med god forbindelse til messen. Rom...
Hotel Daniel
Hotel Daniel er et svært godt mellomklassehotell med suveren beliggenhet få minutters gange ligger til populære Marienplatz og få skritt unna u/s-bahn Stachus/Karlsplatz. Hauptbahnhof ligger kun 7 min...
Hotel Drei Löwen
Et av våre mest populære hotell i München. Et meget godt hotell med ideell beliggenhet. Nedgangen til U2, banen som går direkte til messen, er rett utenfor hotellet. Ellers ca 2 minutters gane til Hau...
ibis München City Hotel
Dette er et enkelt og godt likt mellomklassehotell kun 300 meter fra sentralstasjonen med god forbindelse til messen. Hotellet har 2 stjerner fordi de ikke har egen restaurant, men det ligger flere re...

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor kan du se svar på de vanligste spørsmålene. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du sende en e-post til post@messereiser.no eller ring oss på telefon +47 32 24 36 00.

Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
 • Maxpulse - logo
 • Feriespesialisten - logo
 • Messereiser - logo
 • Time2Discover - logo
 • Discover Norway - logo