Skip to main content

Messereise til Bauma 24.-30.oktober 2022


Bauma messen i München
- verdens største messe innen bygg- og anleggsbransjen


I 2019 var messen rekordstor med et utstillingsområde på over 600 000 kvm og 3 700 utstillere. Den aller største standen var representert av Liebherr og var på hele 14 112 kvm. 

Antall besøkende stiger for hvert år og i 2019 hadde messen besøk av 620000 mennesker representert fra 200 forskjellige land.

Det er et stort spekter av leverandører som er representert, noe som gjør Bauma til den perfekte møteplass for nettverksbygging innen alle deler i bransjen.

Man kan fint kombinere besøk på messen med en firmatur. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen den beste løsningen for deg slik at du kan fokusere på din arbeidsplass og dine egne kunder.

 

 

Fulltekstsøk

Om München

München er hovedstaden i den tyske delstaten Bayern. Med ca 1 500 000 innbyggere er dette den tredje største byen i Tyskland, hvor bare Berlin og Hamburg er større. München har et omfattende nett av jernbaner og tunnelbanelinjer. Byen betjenes av én TGV-rute (München–Paris), fem ICE-ruter og fire IC- og EuroCity-ruter. Lokalt betjenes jernbanetrafikken av S-bahn og U-bahn.

En av Münchens mest berømte årlige begivenheter er Oktoberfest, hvor bryggekunst og et tivoli står i sentrum. Den ble første gang holdt 12. oktober 1810 til ære for ekteskapet mellom Bayerns kronprins Ludwig og prinsesse Therese von Sachsen-Hildburghausen, og byens innbyggere gjorde dette arrangementet til en årlig folkefest.

München og Bayern har de siste tiårene vært den raskest voksende regionen i Tyskland, og en av de få delstater som har lykkes godt i å ta steget inn i den digitale industrialderen. München er globalt hovedsete for en rekke storkonserner, som elektronikkselskapet Siemens, bilprodusenten BMW, bank- og forsikringsgiganten Allianz og de tyske hovedkontorene for de amerikanske selskapene McDonald's og Microsoft. IT-selskapet Infineon er blant verdens ledende innen komponentutvikling for tele- og datakommunikasjon. München er også verdens nest største forlagsby, og er også en av de byene i Europa med flest vitenskapelige arbeidsplasser. I München nyter næringslivet godt av nærhet til det viktige italienske markedet, samt samarbeid med de mange gode universitetene og høyskolene i Bayern.

Kart

Hotell

Carathotel München City
Dette sentrale 3 stjerners hotellet ligger kun 10 minutters gange fra Marienplatz, den historiske gamlebyen. T-banestasjonen Sendlinger Tor er rett rundt hjørnet med gode forbindelser til sentralstasj...
Hotel Astor
Hotel Astor er et 4 stjerners hotell beliggende midt i sentrum av München, nær den berømte Stackhus plassen. Herfra er det kun 500 meter til sentralstasjonen med god forbindelse til messen. Rommene er...
Hotel Daniel
Hotel Daniel ligger svært sentralt til i nærheten av gamlebyen og alle butikkene i Münchens gågater. Kun 10 minutters gange fra sentralstasjonen finner du dette 3-stjernershotellet. Rett rundt hjørnet...
ibis München City Hotel
Dette er et enkelt og godt likt mellomklassehotell kun 300 meter fra sentralstasjonen med god forbindelse til messen. Rommene er moderne og delikat innredet. Litt små bad. Hotellet har en hyggelig bar...
Intercity Hotel München
Med sin sentrale beliggenhet på jernbanestasjonen i München har man direkte adgang til både tog, u-bahn, s-bahn og busser rett på utsiden. Fra hotellet bruker du 15 minutter på å gå til Marienplatz, o...

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor kan du se svar på de vanligste spørsmålene. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du sende en e-post til post@messereiser.no eller ring oss på telefon +47 32 24 36 00.

Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo