Skip to main content

Messereise til IAA Commercial Vehicles 2023


IAA messen i Hannover
 

IAA, som står for Internationale Automobil-Ausstellung eller International Automobile Exhibition, er blant de største motorshowene.

Med over 2000 utstillere presenterer IAA Nutzfahrzeuge en verden av busser, varebiler, lastebiler, tilhengere og karosserier i alle fasetter. I tråd med utviklingen av globale handels- og logistikkjeder, vil IAA 2023 tilby en omfattende liste over banebrytende løsninger som elektriske eller hydrogendrevne busser, tilkoblede, automatiserte lastebilflåter for langdistanseruter, førerløse personer eller elektriske lastesykler .

Det forventes mer enn 250 000 deltakere i løpet av de seks dagene av showet, noe som gjør IAA til den største bransjeplattformen hvor du kan få kontakt med beslutningstakere og multiplikatorer fra industrien, potensielle kunder, medier og lokale myndigheter.

Fulltekstsøk

Om Hannover

Hannover er en kjent messeby i delstastaten Niedersachsen. Hver vår huser den verdens største datamesse, CeBIT, og industrimessen Hannover Messe. I 2000 var Hannover vertskap for verdensutstillingen Expo 2000. Mange reiser også til Hannover på grunn av universitetene og medisinstudiene, den internasjonale flyplassen og den store dyrehagen. 

Niedersachsen er et viktig industriområde og i Hannover ligger noen av fabrikkene til Volkswagen, elektronikkprodusenten Sennheiser og dekkprodusenten Continental.

Hannover Hauptbahnhof er knutepunktet i det tyske ICE nettet, og i det tyske Autobahn nettet hvor de to store motorveiene A2 og A7 møtes i krysset Hannover-Ost nordøst for byen.

Kart

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor kan du se svar på de vanligste spørsmålene. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du sende en e-post til post@messereiser.no eller ring oss på telefon +47 32 24 36 00.

Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo