Skip to main content

IAA Commercial Vehicles 20.-25.september 2022


IAA messen i Hannover
 

IAA Commercial Vehicle (IAA Nutzfahrzeuge på tysk) er tilbake etter kanselleringen i 2020.

IAA, som står for Internationale Automobil-Ausstellung eller International Automobile Exhibition, er blant de største motorshowene.

Med over 2000 utstillere presenterer IAA Nutzfahrzeuge en verden av busser, varebiler, lastebiler, tilhengere og karosserier i alle fasetter. I tråd med utviklingen av globale handels- og logistikkjeder, vil IAA 2022 tilby en omfattende liste over banebrytende løsninger som elektriske eller hydrogendrevne busser, tilkoblede, automatiserte lastebilflåter for langdistanseruter, førerløse personer eller elektriske lastesykler .

Det forventes mer enn 250 000 deltakere i løpet av de seks dagene av showet, noe som gjør IAA til den største bransjeplattformen hvor du kan få kontakt med beslutningstakere og multiplikatorer fra industrien, potensielle kunder, medier og lokale myndigheter.

Fulltekstsøk

Om Hannover

Hannover er en kjent messeby i delstastaten Niedersachsen. Hver vår huser den verdens største datamesse, CeBIT, og industrimessen Hannover Messe. I 2000 var Hannover vertskap for verdensutstillingen Expo 2000. Mange reiser også til Hannover på grunn av universitetene og medisinstudiene, den internasjonale flyplassen og den store dyrehagen. 

Niedersachsen er et viktig industriområde og i Hannover ligger noen av fabrikkene til Volkswagen, elektronikkprodusenten Sennheiser og dekkprodusenten Continental.

Hannover Hauptbahnhof er knutepunktet i det tyske ICE nettet, og i det tyske Autobahn nettet hvor de to store motorveiene A2 og A7 møtes i krysset Hannover-Ost nordøst for byen.

Kart

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo