Light and Building 13.-18.mars 2022

Foto: Messe Frankfurt GmbH / Jens LiebchenFoto: Messe Frankfurt GmbH / Jens Liebchen

 

Bli med Elmagasinet til neste års store bransjebegivenhet!
 

Sammen med Messereiser arrangerer Elmagasinet fagreise til messen for 10. gang. Vårt messereisekonsept er derfor velprøvd og lagt opp slik at du som deltager skal få størst mulig utbytte både faglig og sosialt.

Denne verdensledende messen innenfor belysning og bygningsteknologi presenterer intelligente og nettverksbaserte løsninger, fremtidsrettet teknologi og designtrender. Her finner du alt innen belysning, byggautomatisering, styringer og elektronikk.

De største gruppene av besøkende på Light+Building er arkitekter, interiørarkitekter, designere, planleggere og ingeniører, samt håndverkere og representanter fra detaljhandel.
 

Om Frankfurt

Frankfurt Am Main, omtalt bare som Frankfurt, er den femte største byen i Tyskland og ligger i delstaten Hessen ved elven Main vest i Tyskland med et innbyggertall på i overkant av 750 000.

Frankfurt er den viktigste finansbyen på det europeiske kontinentet. Den europeiske sentralbank, Frankfurt-børsen, den tyske sentralbanken Deutsche Bundesbank og storbankene Deutsche Bank og Commerzbank har hovedsete i Frankfurt. Byen er også verdens største forlagsby og er sete for den årlige Bokmessen i Frankfurt.

Byen er kjent for sin skyline som er dominert av høye skyskrapere; det er den eneste europeiske byen med en slik skyline med et stort antall skyskrapere; den blir også kalt Mainhattan og Bankfurt.

Byen kjennetegnes av et kulturelt og etnisk mangfold hvor halvparten av befolkningen og majoriteten av yngre mennesker har innvandringsbakgrunn, og en fjerdedel av befolkningen er utenlandske statsborgere. Frankfurt er kjennetegnet av god infrastruktur og høy levestandard, og er Europas rikeste storby etter BNP pr. innbygger.

Om reisen

Vi holder av plasser på flere alternative avganger med utreise søndag og mandag og hjemreise tirsdag og onsdag. 

Mer informasjon kommer, så følg med...

Prisene inkluderer:   

 • Flyreisen tur/retur Oslo-Frankfurt
 • 1 stk. innsjekket bagasje og håndbagasje
 • Transport fra flyplass til hotell ved ankomst
 • 2 netter på hotell inkl. frokost
 • Lokale skatter 
 • Reiselederservice

Kart

Hotell

Capri by Fraser Frankfurt
Capri by Fraser er et stilig leilighetshotell med urban-inspirert design. Her er rommene utstyrt med moderne designede møbler og integrerte oppholds-, kjøkken- og soveromsområder. Alle rommene har høy...
Foto: Motel One
Motel One Frankfurt-Römer
Motel One Frankfurt-Römer ligger i hjertet av Frankfurt am Main. Her har du gamlebyen rett rundt hjørnet og det er gangavstand til det meste. Hotellet har fine moderne rom med klimaanlegg og de tilbyr...

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
 • Maxpulse - logo
 • Feriespesialisten - logo
 • Messereiser - logo
 • Time2Discover - logo
 • Discover Norway - logo