Skip to main content

Messereise til Drupa 28.mai - 7.juni 2024


Drupa messen i Düsseldorf
- årets viktigste messe for grafisk industri!


Bli med oss til Drupa messen i Dusseldorf i 2024, årets viktigste messe for grafisk industri! Messen omhandler bl.a trykk-, emballasje- og medieindustrien, reklameprodukter, 3d-print og emballasjeløsninger.

Mer enn 250 000 personer forventes å besøke messen som kommer til å fylle hallene med cirka 1800 utstillere og denne messen for utskriftsteknologier gir fremragende nettverksmuligheter og potensial for gode forretningsmessige forhold. Her kommer innovasjoner inn i markedet, nye forretningsmodeller utvikles og nye partnerskap blir dannet.

Hvorfor reise til drupa?

Det er ingen andre bransjehendelser som har så stor internasjonal appell som den ledende messen for utskriftsteknologier.

Drupa gir viktige og nye impulser for trykk, media, emballasjeproduksjon og industrielle applikasjoner - spesielt også i de vertikale markedene. Denne verdensledende messen for utskriftsteknologi tilbyr enestående nettverksmuligheter og potensiale for utmerkede forretningsforbindelser. Det er her innovasjoner bringes inn i markedet, nye forretningsmodeller utvikles og nye partnerskap dannes. Drupa er en internasjonal magnet for en rekke bransjer. I tillegg til trykk- og emballasjebransjen er det også grupper fra vertikale markeder som forbruksvarer, luksusvarer, kosmetikk, bank- og sikkerhetsteknologi, og mange flere. Mer enn halvparten av besøkende kommer til Drupa med spesifikke investeringsprosjekter.

Fulltekstsøk

Om Düsseldorf

Düsseldorf er hovedstaden i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen og er en av de mest velstående byene i Tyskland. I dag bor det ca. 600 000 innbyggere her og byen er en del av det store Ruhr-området som er et av de tettest befolkede områdene i verden. Mange store internasjonale selskaper har sitt hovedkontor for Europa her i byen. Det er en gammel by som kan trekke sine historiske røtter over 2000 år tilbake.

I dag er Düsseldorf en moderne storby og et av Tysklands viktigste kunst- og universitetsbyer. Byen ble nesten totalt ødelagt under andre verdenskrig da mye av den tyske makts viktigste industriområder lå her. Gamlebyen er nå bygget opp og er blitt et populært område å ferdes i om kvelden. Her finnes utallige kneiper.

Düsseldorf er en av de viktigste messebyene i Tyskland og vi tilbyr turer opp til flere ganger i året. Byen er også kjent for sin mer fasjonable handlegate Königsallee. Rhinen kan du heller ikke unngå. Denne elven er Tysklands viktigste transportåre for gods og renner flott gjennom byen langs Altstadt.

Kart

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor kan du se svar på de vanligste spørsmålene. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du sende en e-post til post@messereiser.no eller ring oss på telefon +47 32 24 36 00.

Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo