Skip to main content

Om Messereiser

Messereiser er i dag et produkt av messeavdelingen i Expert Reiser og Messereiser Norge AS. Denne sammenslåingen har ført til utvidet kapasitet og kompetanse. Vårt spesialfelt er egenproduserte turer til internasjonale kongresser, konferanser og messer, både for individuelle reisende og grupper. Etter ønske og behov skreddersyr vi et komplett reiseprogram, og vi bistår gjerne med både faglige og sosiale tilleggsarrangementer. Vår spisskompetanse gjør det trygt for deg å overlate planlegging, tilrettelegging og gjennomføring til oss. Vi har et tett samarbeid med en rekke foreninger og forbund.

KOMPETANSE
Vi har lang og bred erfaring innen bransjen, og har helt siden 1985 opparbeidet oss et godt nettverk og solide samarbeidspartnere. Det betyr at vi kan gi deg de beste rådene rundt destinasjon og messe som vil passe deg og din bedrift best.

KUNDEOPPFØLGING
Vi har god kontakt med våre kunder både før, under og etter reisen. Slik har vi kontroll på at du får en vel gjennomført reise, og at du kan føle deg trygg hele veien. Hos oss er det den reisende som står i fokus, og det er viktig for oss at reisen blir så vellykket som mulig.

SERVICE
Hos oss er det viktig å være personlige, vi tar derfor eierskap i din reise, og dine ønsker er viktig for oss slik at vi kan sette sammen riktig tur for deg. Når du tar kontakt med oss kommer du derfor direkte til en av våre konsulenter når du ringer, her er det ingen telefonsvarer.

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo