Skip to main content

Messereise til Sial 19.-23.oktober 2024


Sialmessen i Paris
 

SIAL er et unikt globalt matarrangement med verdens ledende kjøpere av detaljhandel og matservering på ett sted. Forekommer annethvert år og tiltrekker seg over 310 000 besøkende fra ikke bare EU, men også fra resten av Europa, Midtøsten, Afrika og Asia.

Som en global forretningsplattform er messen utstillingsvinduet for innovasjoner og forbinder matprodusenter, distributører, importører, grossister og forhandlere, samt representanter for institusjonelle og kommersielle catering under ett tak. Til SIAL tilhører også In-Food Center. Her vises spesielt halvfabrikater, ingredienser og utstyr og systemer for matforedling. I tillegg blir spørsmålene om bærekraft og bærekraftig utvikling i forhold til miljømessige, økonomiske og sosiale aspekter stadig viktigere for messen.

Enten du er en stigende oppstarter eller en stor gruppe, et hett nytt produkt eller en merkevare med blå chip, en etablert kjede eller en banebrytende detaljhandel, er SIAL Paris ditt springbrett for bærekraftig suksess.

Fulltekstsøk

Om Paris

Paris er en europeisk verdensby som er hovedstad for Frankrike og den mest folkerike byen i landet. Dens administrative areal er 105 km2 og har en offisiell befolkning på 2 206 488 innbyggere. Byen ligger ved elven Seinen nord i Frankrike, og siden 1600-tallet har Paris vært ett av de mest betydelige senterne i Europa for finans, handel, moter, vitenskap og kunst. Paris-regionen står for Frankrikes sentrale økonomiske aktiviteter.

Paris er særlig kjent for sine museer og arkitektoniske landemerker: Louvre (Musée du Louvre) var det mest besøkte kunstmuseum i verden i 2016 med 7,4 millioner besøkende. Det historiske distriktet langs Seinen i byens sentrum er klassifisert som et kulturarvsted av UNESCO. Populære landemerker i byens sentrum er blant annet katedralen Notre-Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og basilikaen Sacré-Cœur på Montmartre med utsikt over hele Paris. Disneyland Paris, en fornøyelsespark som ligger et stykke utenfor byen, trekker også mange mennesker til Paris.Byen mottok 23 millioner besøkende og turister i 2017, noe som gjør Paris til det fremste turistmålet i verden

Kart

Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo