Skip to main content

Messereise til SMM 3.-6.september 2024


SMM messen i Hamburg
 

SMM er den store arenaen for aktører innen maritim innovasjon og teknologi. SMM er den verdensledende messen for skipsbygging, maskiner og marin teknologi og finner sted hvert annet år i Hamburg. I 2018 hadde messen over 2200 utstillere fra 69 land og 50000 besøkende.

Med et omfattende program bestående av konferanser og workshops holdt av internasjonalt anerkjente foredragsholdere om viktige globale spørsmål, danner det den perfekte rammen for hele den maritime industrien. Her kan du møte både gamle og nye kunder.

Fulltekstsøk

Om Hamburg

Hamburg er Tysklands nest største by og samtidig en av landets delstater. Hamburg tilhørte Hansaforbundet som hansaby i middelalderen og var en fri riksstad under det tysk-romerske rike. Frem til Tysklands samling i 1871 var Hamburg en suveren stat og hadde sin egen regjering og egen myntenhet. 

Hamburg er blant verdens 20 største havnebyer, Europas nest største og den største i Tyskland. Hamburg Hauptbahnhof er et viktig jernbaneknutepunkt. Ved Hamburg løper Norderelbe og Süderelbe sammen til den brede Elbenmunningen 110 km fra utløpet i Nordsjøen. Ved Hamburg møtes sjøtrafikk og elvetrafikk.

Hamburgs næringsliv er dominert av tungindustri (blant annet skipsbygging), aviser og forlagsvirksomhet, og handel og transport.

Kart

Hotell

Fraser Suites Hamburg
Fraser Suites Hamburg er et luksuriøst 5 stjerners hotell som tilbyr deluxerom og en rekke rom og suiter med ett soverom som ligger i et av de mest prestisjefylte områdene i byen. Hotellet ligger i hj...

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor kan du se svar på de vanligste spørsmålene. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du sende en e-post til post@messereiser.no eller ring oss på telefon +47 32 24 36 00.

Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo