Skip to main content

Messereise til K-messen 8.-15.oktober 2025

 

 

K- messen i Düsseldorf
- verdens ledende messe innen plastikk og gummi!

Vi samarbeider med Plastforum og inviterer deg til årets største begivenhet innen plast-, kompositt- og kunststoffbransjen – nemlig K messen i Düsseldorf! Tradisjon tro arrangeres det lesertur til K-messen i oktober hvor de største plastaktørene møtes for å diskutere innovasjon og nytenkning innen bransjen.

K-messen arrangeres hvert tredje år i Düsseldorf og er ansett som bransjens møteplass nummer 1, så dette er definitivt stedet å være om du ønsker å holde deg oppdatert på alt innen plast, kompositt og kunststoff. På 240 000 kvadratmeter finner du 3 000 utstillere samt 250 000 fagbesøkende fra hele verden.

Innovative og banebrytende innovasjoner vil lede denne industrien inn i en ny dimensjon hos verdens ledende messe innen plast og gummi. Sørg for at du blir en del av fremtiden. Suksessen fra 2019 fortsetter og som verdens ledende messe innen plast og gummi er K-messen stedet å være.

Hovedkategoriene på messen er:

  • Maskineri og utstyr
  • Råvarer og hjelpestoffer  
  • Tekniske deler og forsterket plast
  • Tjenester, forskning og vitenskap


Redaktør Morten Dahl og markedssjef Vibeke Olsen i Plastforum vil være på messen og fellesarrangementer. Har du tips eller noe du ønsker at Plastforum skal skrive om, så kan Morten Dahl kontaktes for avtale på messen:
E-post: morten.dahl@egmont.com
TLF: + 47 907 37 880


For markedsføring av deres selskap:
E-post: vibeke.olsen@egmont.com
Tlf: +47 464 32 971

Fulltekstsøk

Om Düsseldorf

Düsseldorf er hovedstaden i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen og er en av de mest velstående byene i Tyskland. I dag bor det ca. 600 000 innbyggere her og byen er en del av det store Ruhr-området som er et av de tettest befolkede områdene i verden. Mange store internasjonale selskaper har sitt hovedkontor for Europa her i byen. Det er en gammel by som kan trekke sine historiske røtter over 2000 år tilbake.

I dag er Düsseldorf en moderne storby og et av Tysklands viktigste kunst- og universitetsbyer. Byen ble nesten totalt ødelagt under andre verdenskrig da mye av den tyske makts viktigste industriområder lå her. Gamlebyen er nå bygget opp og er blitt et populært område å ferdes i om kvelden. Her finnes utallige kneiper.

Düsseldorf er en av de viktigste messebyene i Tyskland og vi tilbyr turer opp til flere ganger i året. Byen er også kjent for sin mer fasjonable handlegate Königsallee. Rhinen kan du heller ikke unngå. Denne elven er Tysklands viktigste transportåre for gods og renner flott gjennom byen langs Altstadt.

Kart

Hotell

25Hours Hotel Düsseldorf Das Tour
Et varmt og stilfullt 4-stjerners hotell i distriktet Le Quartier Central. Hotellet kombinerer både tysk og fransk kultur noe som viser seg i innredning og stil på rommene. De franske rommene har kuns...
H2 Hotel Düsseldorf City
H2 Hotel Düsseldorf City åpnes sommeren 2022 og er et moderne og stilig hotell som ligger nordøst for Düsseldorf sentrum. 800 meter fra hotellet ligger S-Bahn- og U-Bahn-stasjonen "Wehrhahn". Herfra t...

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor kan du se svar på de vanligste spørsmålene. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du sende en e-post til post@messereiser.no eller ring oss på telefon +47 32 24 36 00.

Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo