Skip to main content

Messereise til K-messen 19.-26.oktober 2022


K-messen i Düsseldorf

Verdens ledende messe innen plastikk og gummi!

K-messen arrangeres hvert tredje år i Düsseldorf og er ansett som bransjens møteplass nummer ÈN. Så dette er definitivt stedet å være om du ønsker å holde deg oppdatert på alt innen plast, kompositt og kunststoff. På 240 000 kvadratmeter finner du 3 000 utstillere samt 250 000 fagbesøkende fra hele verden,

Innovative og banebrytende innovasjoner vil lede denne industrien inn i en ny dimensjon hos verdens ledende messe innen plast og gummi. Sørg for at du blir en del av fremtiden. Suksessen fra 2019 fortsetter og som verdens ledende messe innen plast og gummi er K-messen stedet å være.

Hovedkategoriene på messen er:

  • Maskineri og utstyr
  • Råvarer og hjelpestoffer  
  • Tekniske deler og forsterket plast

Forskjellige tjenester som står for et unikt nivå på kvalitet og mangfold som ligger til grunn for en viktig forretningsplatform.


PS! Messen arrangeres kun hvert tredje år i Düsseldorf!

 

VI ER I SAMARBEID MED

Norsk-Tysk Handelskammer er del av et verdensomspennende nettverk som har som mål å styrke bilaterale handelsforbindelser med Tyskland. De tilbyr et bredt spekter av tjenester for norske bedrifter som ønsker å etablere seg på det tyske markedet. I messeavdelingen representerer de fire av de viktigste tyske messeselskapene i Berlin, Hannover og Düsseldorf.

Fulltekstsøk

Om Düsseldorf

Düsseldorf er hovedstaden i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen og er en av de mest velstående byene i Tyskland. I dag bor det ca. 600 000 innbyggere her og byen er en del av det store Ruhr-området som er et av de tettest befolkede områdene i verden. Mange store internasjonale selskaper har sitt hovedkontor for Europa her i byen. Det er en gammel by som kan trekke sine historiske røtter over 2000 år tilbake.

I dag er Düsseldorf en moderne storby og et av Tysklands viktigste kunst- og universitetsbyer. Byen ble nesten totalt ødelagt under andre verdenskrig da mye av den tyske makts viktigste industriområder lå her. Gamlebyen er nå bygget opp og er blitt et populært område å ferdes i om kvelden. Her finnes utallige kneiper.

Düsseldorf er en av de viktigste messebyene i Tyskland og vi tilbyr turer opp til flere ganger i året. Byen er også kjent for sin mer fasjonable handlegate Königsallee. Rhinen kan du heller ikke unngå. Denne elven er Tysklands viktigste transportåre for gods og renner flott gjennom byen langs Altstadt.

Kart

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor kan du se svar på de vanligste spørsmålene. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du sende en e-post til post@messereiser.no eller ring oss på telefon +47 32 24 36 00.

Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo