Skip to main content

Messereise til Interpack 4.-10.mai 2023


Interpackmessen i Düsseldorf
- den mest relevante messen innen prosess- og emballasjeindustri
 

Messen dekker hele verdikjeden for emballasje, alt fra forpakning, prosesser, distribusjon til kvalitetssikring og forbrukervern. Maskiner, skreddersydde løsninger og innovative konsepter for næringsmidler, drikkevarer, farmasøytiske produkter, kosmetikk, "non-Food", og industrivarer blir presentert på messen.

Mange av bransjens tungvektere velger Interpack for å lansere nye ideer. Helt siden 1958 har Interpack funnet sted hvert 3. år i Düsseldorf. Messen har en veldig bra utvikling og samlet 2700 utstillere og 174 000 besøkende fra hele verden i 2017.

HVORFOR DRA TIL INTERPACK:

Behandling, emballasje, forbrukerbeskyttelse, hindring av piratkopiering og forurensningstiltak for å nevne noe av det du kan forvente på Interpack. Ingen annen messe i verden presenterer hele forsyningskjeden. Her gir emballasjebransjen løsninger og innovative designforslag i et mangfold av forskjellige materialer. Det er rett og slett en messe du ikke kan gå glipp av enten du befinner deg innenfor sektorene mat, drikke, bakeri eller kosmetikk og industrivarer.

DRA NYTTE AV DE MANGE FORDELENE:

Med en felles messereise sikrer du deg en optimal messedeltakelse.

 • Dedikert reiseledelse
 • Faglig innhold
 • Gode muligheter til networking med andre reisedeltager
 • Hyggeligere messeopplevelse
 • Kvalitetssikret hotell med bra beliggenhet
 • Minimalt med egen reiseadministrasjon
 • En samlet faktura
Fulltekstsøk

Om Düsseldorf

Düsseldorf er hovedstaden i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen og er en av de mest velstående byene i Tyskland. I dag bor det ca. 600 000 innbyggere her og byen er en del av det store Ruhr-området som er et av de tettest befolkede områdene i verden. Mange store internasjonale selskaper har sitt hovedkontor for Europa her i byen. Det er en gammel by som kan trekke sine historiske røtter over 2000 år tilbake.

I dag er Düsseldorf en moderne storby og et av Tysklands viktigste kunst- og universitetsbyer. Byen ble nesten totalt ødelagt under andre verdenskrig da mye av den tyske makts viktigste industriområder lå her. Gamlebyen er nå bygget opp og er blitt et populært område å ferdes i om kvelden. Her finnes utallige kneiper.

Düsseldorf er en av de viktigste messebyene i Tyskland og vi tilbyr turer opp til flere ganger i året. Byen er også kjent for sin mer fasjonable handlegate Königsallee. Rhinen kan du heller ikke unngå. Denne elven er Tysklands viktigste transportåre for gods og renner flott gjennom byen langs Altstadt.

Kart

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor kan du se svar på de vanligste spørsmålene. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du sende en e-post til post@messereiser.no eller ring oss på telefon +47 32 24 36 00.

Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
 • Maxpulse - logo
 • Feriespesialisten - logo
 • Messereiser - logo
 • Time2Discover - logo
 • Discover Norway - logo