Skip to main content

Messereise til IFAT 13.-17.mai 2024


IFAT messen i München

Verdens ledende messe innen vann og avløp, avfall og miljøteknologi.

IFAT München messe er verdens ledende messe for vann, kloakk, avfall og råstoffhåndtering. Mer enn 3000 utstillere presenterer et bredt spekter av tilbudsområder, funksjoner og tjenester samt spesialtilpasset teknologi på IFAT München messe.

De forskjellige områdene som dekkes på messen er følgende:

Vannuttak, avsalting av sjøvann, vann- og avløpsvann, vannfordeling og kloakk, kyst- og flomvern, avfallshåndtering og resirkulering, energiproduksjon fra avfallsmateriale, gatevask , sanering av forurensede steder og jordbehandling, rensing av avgass og avtrekksluft, støyreduksjon og støyskjerming, måling, kontroll og laboratorieteknologi samt vitenskap, forskning og teknologioverføring.

Et omfattende støtteprogram med konferanser, symposier, workshops og fora gir også en informasjonsplattform for nåværende teknologi, temaer og trender på IFAT München messe.

Fulltekstsøk

Om München

München er hovedstaden i den tyske delstaten Bayern. Med ca 1 500 000 innbyggere er dette den tredje største byen i Tyskland, hvor bare Berlin og Hamburg er større. München har et omfattende nett av jernbaner og tunnelbanelinjer. Byen betjenes av én TGV-rute (München–Paris), fem ICE-ruter og fire IC- og EuroCity-ruter. Lokalt betjenes jernbanetrafikken av S-bahn og U-bahn.

En av Münchens mest berømte årlige begivenheter er Oktoberfest, hvor bryggekunst og et tivoli står i sentrum. Den ble første gang holdt 12. oktober 1810 til ære for ekteskapet mellom Bayerns kronprins Ludwig og prinsesse Therese von Sachsen-Hildburghausen, og byens innbyggere gjorde dette arrangementet til en årlig folkefest.

München og Bayern har de siste tiårene vært den raskest voksende regionen i Tyskland, og en av de få delstater som har lykkes godt i å ta steget inn i den digitale industrialderen. München er globalt hovedsete for en rekke storkonserner, som elektronikkselskapet Siemens, bilprodusenten BMW, bank- og forsikringsgiganten Allianz og de tyske hovedkontorene for de amerikanske selskapene McDonald's og Microsoft. IT-selskapet Infineon er blant verdens ledende innen komponentutvikling for tele- og datakommunikasjon. München er også verdens nest største forlagsby, og er også en av de byene i Europa med flest vitenskapelige arbeidsplasser. I München nyter næringslivet godt av nærhet til det viktige italienske markedet, samt samarbeid med de mange gode universitetene og høyskolene i Bayern.

Kart

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor kan du se svar på de vanligste spørsmålene. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du sende en e-post til post@messereiser.no eller ring oss på telefon +47 32 24 36 00.

Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo