Skip to main content

Messereise til Glasstec 20.-23.september 2022


Glasstec messen i Düsseldorf
 

Glasstec er den ledende messen for den globale glassindustrien og dens leverandører. Det finner sted hvert annet år i Düsseldorf, og tilbyr hele spekteret av materialglasset, fra produksjon til prosessering og påføring til gjenvinning.

Glasstec leverer innovasjoner innen glassindustrien, glassteknikk, glassmakerfabrikk, gir ny drivkraft til arkitekturen og diskuterer trender angående sol og solceller. Det er ikke noe bedre sted å presentere produktinnovasjoner, fremtidsrettede behandlingsteknikker og nye glassapplikasjoner for handelsbesøkende fra hele verden. Det gjør verdens ledende messe for glassteknikk, glassindustri og glassmakerfabrikken like interessant.

Utstillingen er delt inn i emnene engineering, produksjon, bearbeiding og etterbehandling, håndverk, arkitektur og konstruksjon, vindu og fasade og sol.

Denne messen er et must for alle profesjonelle i bransjen. I 2022 venter også banebrytende innovasjoner, produkter og utviklinger.

 

Fulltekstsøk

Om Düsseldorf

Düsseldorf er hovedstaden i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen og er en av de mest velstående byene i Tyskland. I dag bor det ca. 600 000 innbyggere her og byen er en del av det store Ruhr-området som er et av de tettest befolkede områdene i verden. Mange store internasjonale selskaper har sitt hovedkontor for Europa her i byen. Det er en gammel by som kan trekke sine historiske røtter over 2000 år tilbake.

I dag er Düsseldorf en moderne storby og et av Tysklands viktigste kunst- og universitetsbyer. Byen ble nesten totalt ødelagt under andre verdenskrig da mye av den tyske makts viktigste industriområder lå her. Gamlebyen er nå bygget opp og er blitt et populært område å ferdes i om kvelden. Her finnes utallige kneiper.

Düsseldorf er en av de viktigste messebyene i Tyskland og vi tilbyr turer opp til flere ganger i året. Byen er også kjent for sin mer fasjonable handlegate Königsallee. Rhinen kan du heller ikke unngå. Denne elven er Tysklands viktigste transportåre for gods og renner flott gjennom byen langs Altstadt.

Kart

Hotell

25Hours Hotel Düsseldorf Das Tour
Et varmt og stilfullt 4-stjerners hotell i distriktet Le Quartier Central. Hotellet kombinerer både tysk og fransk kultur noe som viser seg i innredning og stil på rommene. De franske rommene har kuns...

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor kan du se svar på de vanligste spørsmålene. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du sende en e-post til post@messereiser.no eller ring oss på telefon +47 32 24 36 00.

Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo