Frankfurter Buchmesse 20.-24.oktober 2021

Copyright Frankfurter BuchmesseCopyright Frankfurter Buchmesse


Bokmessen i Frankfurt
 

Vær der når Frankfurter Buchmesse åpner dørene igjen i oktober og dra nytte av muligheten til endelig å oppleve verdens største innholdsmesse på stedet. Du vil finne internasjonale stjerner, kjente bestselgende forfattere sammen med kommende artister, og bli inspirert av de mange programhøydepunktener: foredrag om varme temaer på den store ARD Book Fair Scenen, The Blue Sofa eller på de utvalgte byers BOOKFEST.

Nok en gang presenterer de et program med en rekke høydepunkter: fengslende diskusjoner, kjente bransjefigurer, nåværende trender og konsentrert ekspertise fra hele bransjen. Bli med på spenningen - en hel verden av emner venter på deg!

Om Frankfurt

Frankfurt Am Main, omtalt bare som Frankfurt, er den femte største byen i Tyskland og ligger i delstaten Hessen ved elven Main vest i Tyskland med et innbyggertall på i overkant av 750 000.

Frankfurt er den viktigste finansbyen på det europeiske kontinentet. Den europeiske sentralbank, Frankfurt-børsen, den tyske sentralbanken Deutsche Bundesbank og storbankene Deutsche Bank og Commerzbank har hovedsete i Frankfurt. Byen er også verdens største forlagsby og er sete for den årlige Bokmessen i Frankfurt.

Byen er kjent for sin skyline som er dominert av høye skyskrapere; det er den eneste europeiske byen med en slik skyline med et stort antall skyskrapere; den blir også kalt Mainhattan og Bankfurt.

Byen kjennetegnes av et kulturelt og etnisk mangfold hvor halvparten av befolkningen og majoriteten av yngre mennesker har innvandringsbakgrunn, og en fjerdedel av befolkningen er utenlandske statsborgere. Frankfurt er kjennetegnet av god infrastruktur og høy levestandard, og er Europas rikeste storby etter BNP pr. innbygger.

Kart

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo