Skip to main content

Messereise til Farbe, Ausbau and Fassade


FARBE, AUSBAU & FASSADE messen i München

Opprinnelig dato 9.-12.mars 2022 - UTSATT TIL VÅREN 2023
 

FARBE, AUSBAU & FASSADE er en viktig messe for fasadedesign og interiørarkitektur. Den har funnet sted hvert tredje år siden 1972, og dens 2019-utgave samlet mer enn 46.000 profesjonelle besøkende. Messen vil i 2022 vil finne sted i Messe München.

Høydepunktet i denne utgaven vil være Innovation Area, som vil vise frem produktene til mer enn 500 utstillere fra alle deler av virksomheten. Belegningsmaterialer, maling og lakk, gjengivelses- og gjengivelsessystemer, komposittsystemer for varmeisolasjon, tørrvegg og utstyr, avstøpning, tak, vegg- og gulvbelegg og belegg, vegg- og takbekledning, veggpapir, bakkluter, dekorasjon, økologiske byggematerialer, stukkatur, gips og sementmaterialer, lim, bilreparasjonsmaling, malingssprøyteutstyr og -systemer, monumentvern, verktøy, utstyr, stiger, verkstedfasiliteter, skilting, silketrykk, gullbelegg, arbeidsklær, arbeidssikkerhet.

Målgrupper:

Malere og lakkerere, gipsere og gipsere, gulv-, parkett-, fliser- og avrettingslag, interiørdesignere, malere og karosseribyggere, arkitekter og interiørdesignere, planleggingskontorer, eiendomsutviklere og bygningsentreprenører, eiendomsforvaltere, hus- og eiendomseiere, grossister og forhandlere, offentlige myndigheter og historiske bevaringsmyndigheter.

Fulltekstsøk

Om München

München er hovedstaden i den tyske delstaten Bayern. Med ca 1 500 000 innbyggere er dette den tredje største byen i Tyskland, hvor bare Berlin og Hamburg er større. München har et omfattende nett av jernbaner og tunnelbanelinjer. Byen betjenes av én TGV-rute (München–Paris), fem ICE-ruter og fire IC- og EuroCity-ruter. Lokalt betjenes jernbanetrafikken av S-bahn og U-bahn.

En av Münchens mest berømte årlige begivenheter er Oktoberfest, hvor bryggekunst og et tivoli står i sentrum. Den ble første gang holdt 12. oktober 1810 til ære for ekteskapet mellom Bayerns kronprins Ludwig og prinsesse Therese von Sachsen-Hildburghausen, og byens innbyggere gjorde dette arrangementet til en årlig folkefest.

München og Bayern har de siste tiårene vært den raskest voksende regionen i Tyskland, og en av de få delstater som har lykkes godt i å ta steget inn i den digitale industrialderen. München er globalt hovedsete for en rekke storkonserner, som elektronikkselskapet Siemens, bilprodusenten BMW, bank- og forsikringsgiganten Allianz og de tyske hovedkontorene for de amerikanske selskapene McDonald's og Microsoft. IT-selskapet Infineon er blant verdens ledende innen komponentutvikling for tele- og datakommunikasjon. München er også verdens nest største forlagsby, og er også en av de byene i Europa med flest vitenskapelige arbeidsplasser. I München nyter næringslivet godt av nærhet til det viktige italienske markedet, samt samarbeid med de mange gode universitetene og høyskolene i Bayern.

Kart

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor kan du se svar på de vanligste spørsmålene. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du sende en e-post til post@messereiser.no eller ring oss på telefon +47 32 24 36 00.

Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo