Skip to main content

Messereise til Euroblech 22.-25.oktober 2024


EuroBLECH messen i Hannover
 

EuroBLECH er verdensomspennende metallindustriarrangement og tiltrekker seg fagfolk av høy kaliber fra hele verden, inkludert designere, produksjonsledere, kvalitetsledere, kjøpere, håndverkere, tekniske direktører og eksperter fra foreninger og forskning. 

Messen arrangeres hvert andre år i Hannover og er spesielt rettet mot metallindustrien og er blitt verdens ledende messe for bearbeiding av plater.

Sentrale temaer som e-mobilitet og bærekraftig produksjon er viktige drivere for nye materialer og produkter, samt digitalisering av produksjonsprosesser inkludert planlegging, kontroll og logistikk.

Fulltekstsøk

Om Hannover

Hannover er en kjent messeby i delstastaten Niedersachsen. Hver vår huser den verdens største datamesse, CeBIT, og industrimessen Hannover Messe. I 2000 var Hannover vertskap for verdensutstillingen Expo 2000. Mange reiser også til Hannover på grunn av universitetene og medisinstudiene, den internasjonale flyplassen og den store dyrehagen. 

Niedersachsen er et viktig industriområde og i Hannover ligger noen av fabrikkene til Volkswagen, elektronikkprodusenten Sennheiser og dekkprodusenten Continental.

Kart

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor kan du se svar på de vanligste spørsmålene. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du sende en e-post til post@messereiser.no eller ring oss på telefon +47 32 24 36 00.

Kontakt oss
Adresse:
Messereiser Norge AS
Rosenholm Campus - Rosenholmveien 25
Postboks 651
N-1411 Kolbotn
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo