Utskriftsvennlig print  

Om oss

Messereiser AS startet sin virksomhet i 1985 og er en turoperatør for næringslivet. Vårt spesialfelt er egenproduserte turer til internasjonale kongresser, konferanser og messer, både for individuelle reisende og grupper. Vi har et godt samarbeid med ledende flyselskaper, hotellkjeder og agenter i inn- og utland. 

Reiser levert av Messereiser, som ikke er til personlig bruk, omfattes ikke av Pakkereiseloven. Messereiser har imidlertid inngått et effektiviseringssamarbeid med Expert Reiser, som blant annet omfatter felles medlemskap i Reisegarantifondet. Reiser kjøpt hos Messereiser, som omfattes av dette, vil derfor bli belastet via dette samarbeidet.

Du reiser derfor trygt når Messereiser står som arrangør og vi legger vekt på kunnskap og personlig service.

SERVICE 
Er du lei av en automatisk stemme som ber deg vente når du ringer? Hos Messereiser kommer du direkte til reisekonsulenten. Du får hurtig tilbakemelding på telefon eller e-post. Du har som kunde krav på rask og god service - og det får du!

KOMPETANSE
Våre ansatte har lang fartstid i Messereiser. Alle har høy kompetanse og solid bransjekunnskap. Messereiser har siden starten i 1985, opparbeidet et meget godt nettverk av solide samarbeidspartnere.

KUNDEOPPFØLGING
Du kan registrere deg i vårt kunderegister og få automatisk tilsendt nyhetsbrev og aktuelle messereisetilbud.

IKKE BARE MESSER 
Flere av våre messekunder bruker oss også som sitt reisebyrå, blant annet for ferie- og fritidsreiser, forretningsreiser og storbyferie. 

FIRMA, FORENINGER OG FORBUND
Vår spisskompetanse gjør det trygt for deg å overlate planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av ditt reisearrangement til oss. Vi har et tett samarbeid med en rekke firma, foreninger og forbund.

Messereiser Norge A/S | Rosenholmveien 25 | Postboks 651 | 1411 Kolbotn. | Norge | Tlf: 32 24 36 00 | E-mail: post@messereiser.no
© Copyright 2007
web: Travelmarket Interactive