Utskriftsvennlig print  

NPE Orlando


The Plastics Show 
Orlando Florida, USA, 7-11. mai 2018Nærmere informasjon om messen finner du på www.npe.org

For generell informasjon om Orlando, se http://messereiser.no/catalog.cfm?nOnlineCatalogueNo=22299


FLYREISEN

De fleste internasjonale flyselskapene har daglige avganger til Orlando, Norwegian direkte, noen med ett flybytte underveis og andre med to. Oppholdet i Orlando kan gjerne kombineres med andre byer, og reisen kan utvides til opphold både før og etter messen. 
La deg gjerne friste til å utvide reisen med noen ekstra dager og tjuvstart sommeren i herlige Florida.

I mai ligger dagtemperaturen i Florida som en god norsk sommer. Hva med noen dager på vakre Clearwater Beach på Gulfkysten? Eller Fort Lauderdale, kjent som USA`s svar på Venezia? Eller Miami Beach? 
 

 

Mulighetene er mange!
Vi er godt kjent i USA, så kontakt oss for et skreddersydd reisearrangement!

 


TIPS  
Som regel betaler man samme pris for rommet, enten det bor 1, 2 eller 4 på rommet og de fleste hotellene tilbyr rom med 2 doble senger. Barn tom 11 år får 25 % rabatt på flyprisen.


TILLEGGSARRANGEMENTER
 
Dagstur til Kennedy Space Center, Cape Canaveral. Mulighet for bading på den lekre stranden i Cocoa Beach for de som ikke ønsker å dra til Cape Canaveral.

Messereiser er behjelpelig med å skaffe billetter til diverse show, inngangsbilletter til Disney-parkene, Universal Studios, sightseeing etc.

Vi kan tilby gunstig "all-inclusive" leiebil i USA for de som ønsker sightseeing på egen hånd. Det er svært enkelt å kjøre bil i Florida og man kan få en mellomklassebil til rundt kr 400 pr døgn inkl fri km, forsikringer og alle skatter, kun bensin i tillegg.
  

For mer informasjon om Orlando, samt beskrivelse av våre andre reisemål i Florida, 
se
http://messereiser.no/catalog.cfm?nOnlineCatalogueNo=17649   
<< tilbake Send forespørsel

© Copyright 2007 - Messereiser Norge A/S | Postboks 463 | 3002 Drammen | Norge | Tlf: 32 24 36 00 | E-mail: post@messereiser.no
web: Travelmarket Interactive