Utskriftsvennlig print  

Messer utenfor Europa


Det arrangeres til enhver tid store nasjonale og internasjonale messer innen alle bransjer over nær sagt hele USA. I Kina er de store messebyene Guangzhou, Shanghai og Hong Kong.

USA

I USA har vi valgt ut fire byer, hvor det arrangeres store internasjonale messer som vi tror norske firmaer kan ha stort utbytte av å besøke:

Atlanta, Georgia
Chicago, Illinois
Las Vegas, Nevada
Orlando, Florida

Kombiner gjerne oppholdet i USA med en "ferietur" på egenhånd noen dager før/etter messen. Flere av våre reisekonsulenter er godt kjent i disse byene og områdene rundt, og kan gi gode tips mht utflukter, sightseeing, billeie, konsert/show-billetter mm.
Les reisevilkår til USAFolkerepublikken Kina og SAR Kina

Vi har de seneste årene merket en økende interesse for de store messene i Kina og noen av disse er "et must" for de som driver innen import.

Byene Guangzhou, Shanghai og Hong Kong er våre primære reisemål i Kina, men et messebesøk i en av disse byene kan fint kombineres med andre byer i Kina. Vi har god kunnskap om Kina og kan tilby en rekke utflukter på de ulike reisemålene, samt transfer med engelsk sjåfør.


Les mer om våre reisemål:

Sar Kina
Hong Kong

Folkerepublikken Kina

Guangzhou
Shanghai

Husk visumplikt til Folkerepublikken KinaFor messer utenfor Kina og USA lager vi skreddersydde reiseopplegg på forespørsel, kontakt oss for priser!

Messereiser Norge A/S | Rosenholmveien 25 | Postboks 651 | 1411 Kolbotn. | Norge | Tlf: 32 24 36 00 | E-mail: post@messereiser.no
© Copyright 2007
web: Travelmarket Interactive