Utskriftsvennlig print  

MEGA SHOW Hong Kong

MEGA SHOW Hong Kong
Stor internasjonal messe for alt innen gaver og interiør, papir og dekorasjoner, leker og premier. Arrangeres hvert år i oktober, og i 2016 var det over 40 000 besøkende til over 3600 utstillere fra hele verden.
Les mer om messen:
https://www.mega-show.com/en-info-information.php

PART 1                 20-23.OKTOBER
Asian Gifts & Premium show
Asian Giftwrap & Packaging show
Asian Festive, Christmas & Seasonal show
Asian Housewares & Home decor show
Asian Kitchen & Dining show
Asian Glassware trends show
Asian Toys & Games show
Asian Baby & Nursery World
Design Studio Hall
 
PART 2                 27-29.OKTOBER
Asian Giftware & Fashion accessories show
Asian Stationary show
Asian Housewares & Home Textiles show
Asian Sanitary & Bathroom Accessories show

Messeområde: Hong Kong Convention & Exhibition Centre i sentrum av Hong Kong.

Et besøk til denne messen gjøres gjerne i kombinasjon med Cantonmessen, som arrangeres i Guangzhou i samme tidsrom, se vårt programMessereiser er behjelpelig med fly- og hotellreservasjon i forbindelse med denne messen. Reisen til Hong Kong kan gjerne kombineres med et besøk i Guangzhou, Shanghai og/eller Beijing. Vi kan tilby transport mellom flyplass og hotell, samt ulike sightseeingforslag.


FLYREISEN

Mange internasjonale flyselskaper flyr fra Norge til Hong Kong med ett flybytte underveis. For å oppnå gunstig flyreise, må man som oftest være borte i minimum 6 netter.  


LOKAL TRANSPORT

Messen ligger midt i sentrum av Hong Kong . Mellom flyplassen og sentrum tar man seg enklest fram med Airport Express (tog).  Fra Hong Kong til Guangzhou (eller motsatt vei) anbefaler vi å ta toget, som tar ca 1,5 time og koster noe få hundrelapper. Moderne tog, og togstasjonen (Yau Ma Tei) ligger i nærheten av våre utvalgte hoteller.


NOEN AV VÅRE ANBEFALTE HOTELLER

Vi har samarbeidsavtale med en rekke hoteller i Hong Kong. Siden messen arrangeres på messeområdet i sentrum, anbefaler vi å bo i området Kowloon, som har god forbindelse til messen med ferge eller taxi. Da messen arrangeres i et tidsrom hvor det er varmt og godt i Hong Kong, kan vi også varmt anbefale hotellet på Lantau Island, som ligger direkte på en delig strand. Det går hurtigbåt mellom Hong Kong sentrum og Lantau Island (naboøya til flyplassen)Stanford Hillview ****
Kowloon - Hong Kong

 Et hyggelig førsteklasses hotell beliggende i bydelen Knutsford Terrace, et trivelig område med restauranter og utesteder i umiddelbar nærhet.
Pene moderne rom av middels størrelse, alle med privat bad, TV, internettforbindelse, minibar og aircondition.
Hotellet har restaurant og bar.


Silka Seaview Hotel ***+
Kowloon - Hong Kong

Et hyggelig hotell beliggende i bydelen Jordan Yau Ma Tei, nær shoppingområdet Temple Street Night Market og Jademarkedet.
Den velkjente Nathan Road ligger et kvartal unna. MTR-togstasjonen Yau Ma Tei ligger innen 3-4 min. gange.
Rommene er ikke av de største, men de er lyse og pene, alle med privat bad, TV, telefon, minibar, aircondition.
Hotellet har en liten lounge i toppetasjen, hvor det serveres drinker og snacks, ellers restauranter og forretninger i umiddelbar nærhet. 
 

Silvermine Beach Hotel ***
Lantau Island - Hong Kong 

Hotellet ligger i utkanten av byen Mui Wo, rett på stranden på den sørøstlige kysten av øya Lantau like ved flyplassen. Taxi til flyplassen og messeområdet tar ca 20 minutter. Det går ferge fra Mui Wo til Hong Kong, denne tar ca 30 minutter, forøvrig er det gode bussforbindelser på selve øya.

Rommene har TV, telefon, minibar og aircondition. Hotellet ligger rett ved stranden i flotte naturomgivelser.
  
Av øyas mest kjente attraksjoner, er tempelet Po Lin hvor verdens største buddhafigur i bronse kan beskues, samt Hong Kong Disneyland.
 

Øvrig info:
Da Hong Kong ligger i SAR Kina, er det ikke nødvendig med visum for norske statsborgere for opphold på max 3 mndr. 
Passet må imidlertid være gyldig minimum 30 dager etter endt opphold i Hong Kong. 

NB! 
Visum er påkrevd for å reise til Folkerepublikken Kina, viktig hvis man vil kombinere reisen med besøk til f.eks Guangzhou, Shanghai eller Beijing.
Hvis man under oppholdet i Hong Kong trenger visum, og ikke har ordnet dette på forhånd, finnes det internasjonale visumkontor i Kowloon som kan ordne visum, men dette tar 3 arbeidsdager.  


Vi kan tilby ulike utflukter/sightseeing med engelsk guide, kontakt oss for et skreddersydd opplegg!
<< tilbake Send forespørsel

© Copyright 2007 - Messereiser Norge A/S | Postboks 463 | 3002 Drammen | Norge | Tlf: 32 24 36 00 | E-mail: post@messereiser.no
web: Travelmarket Interactive