Utskriftsvennlig print  

Firmaturer og gruppereiser

Messereiser har lang erfaring i å arrangere firmaturer/gruppereiser.
Vi lytter til kundens ønsker og behov, bidrar med vår ekspertise i planleggings- og salgsfasen, og skreddersyr reisearrangement til riktig pris. Det kan være reiser i forbindelse med messer, kongresser og utstillinger, rundturer med fagbesøk, tematurer osv.

Messereisers erfaring og gode lokalkunnskap i samarbeid med meget dyktige samarbeidspartnere i utlandet, bidrar til høy standard på våre produkter. Vi har også dyktige kontakter som kan bidra med faglig program og vi kan stille med egne norske reiseledere.

Som turoperatør har vi spesialavtaler med de fleste internasjonale flyselskapene og hotellkjedene. I tillegg kan vi gjennom vårt brede kontaktnett og samarbeidspartnere tilby ulike sightseeingtilbud på mange reisemål verden over. 

Personlig oppfølging og fleksibilitet er vårt varemerke. 

Ring oss gjerne for et uforpliktende reiseforslag, tlf 32 24 36 00

Amsterdam 
Også kjent som Tulipanenes by, Kanalenes by og Sykkelbyen.  
Byen er velkjent for sine mange fortausrestauranter, barer og "brune kafeer", samt en mengde coffee-shops. Amsterdam har et yrende folkeliv og på kveldene møtes man på Leidseplein og Dam Square for en kaffe, øl eller noe sterkere. Ved Leidseplein finner vi også flotte Holland Casino, som tilbyr spill av en mengde slag. Shopping kommer man heller ikke utenom, og ta gjerne med noen avskårne blomster på veien hjem. Uansett årstid, Amsterdam er vel verdt et besøk!

Brügge, Belgia
Byen er en vakker, gammel middelalderbyr beliggende 90 minutter med tog fra Brüssel. Gamlebyen står på Unescos liste over verdens kulturarv. Her finner vi vakre bygninger, små torg med koselige spisesteder, et flott kanalsystem med sightseeingbåter, gamle bymurer og smale brosteinbelagte gater. Belgia har lange tradisjoner for sin sjokolade og gode øl. og i Brügge finner man et utall forretninger som selger de lekreste sjokolader, brokader, kunst og mote, samt småbryggerier med lokalt øl. Et perfekt sted for en rolig weekend, for syklubben eller en kjærestetur.

Luzern, Sveits
Denne koselige byen ligger ved sjøen Vierwaldstättersee, ca 1 times kjøring fra flyplassen i Zürich. Den hyggelige gamlebyen er en bilfri sone og en turistattraksjon i seg selv. Her finner man små forretninger, hoteller og spisesteder side om side. Byen er kjent for sine gamle trubruer som dateres tilbake til 1400-tallet og et av verdens mest kjente monumenter, "The Dying Lion of Lucerne" er hugget ut i fjellet i den vakre parken nær gamlebyen. Innen en radius av 45 minutters kjøring finner vi 6 flotte golfbaner hvor man spiller i fantastiske omgivelser.

Athen, Hellas
Byen er en av verdens eldste og få kan måle seg med denne hva kultur og historie angår. Akropolis, som var sentrum av antikkens Athen, ligger selvsagt på Unescos liste over verdens kulturarv og å se soloppgangen på toppen av klippen er utrolig vakkert. En lunsj i havnebyen Pireus er absolutt å anbefale, og en tur opp til Athens høyeste punkt, Likavittos, enten med taubane eller til fots, er et must! På kveldene er det hyggelig å rusle rundt i gamlebyen Plaka, her både spiser og drikker man godt!

Venezia, Italia
Innerst i Adriaterhavet ligger byen som er kjent for sine mange kanaler, arkitektur og histore. Her finnes ingen biler og man tar seg fram i byen til fots eller med en Vaporetto (taxibåt). I Venezia spiser og drikker man godt, og man kan finne gode shoppingfunn både av klær, skinnvarer, krystall eller porselensmasker som byen er så kjent for. På Markusplassen tar man en kopp kaffe og en kakebit og nyter vakker levende wienermusikk og ser på det yrende folkelivet. Å rulse over de vakre broene som speiler seg i de mange kanalene uten trafikkstøy er veldig trivelig. Nyt gjerne også byen fra en av gondolene, kanskje gondolieren tar arie for deg!

New York, USA
Lytt til god jazz i Greenwich Village, "shop `til you drop" på 5th Avenue, se byen i fugleperspektiv fra toppen av Empire State Building, få en skikkelig gospelopplevelse i en kirke i Harlem, gå på show på Broadway, stå på Ground Zero og la tankene vandre tilbake, spis kjempebiff på verdens beste steakhouse, eller vandre rundt i fuglekvitter i Central Park....opplevelsene står i kø!
Se gjerne byen fra oven på en av våre helikopterutflukter, bli med på en fartsfylt båttur på Hudson River, og husk for all del gode sko for å utforske Manhattan på kryss og tvers. Velkommen til "the Big Apple"

Messereiser Norge A/S | Rosenholmveien 25 | Postboks 651 | 1411 Kolbotn. | Norge | Tlf: 32 24 36 00 | E-mail: post@messereiser.no
© Copyright 2007
web: Travelmarket Interactive